حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 337 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 17×
  • درس خارج فقه و اصول

  • درس خارج فقه و اصول

  • جلد پنجم کتاب من دیگر ما
    ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶
    17

    منِ دیگرِ ما «منِ دیگرِ ما» تلاش می‌کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت‌های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد. بعضی از جلدهای من دیگر ما این اثر، به قلم جذاب و دلنشین محسن عباسی ولدی نوشته شده است. تا کنون سیزده جلد این […]

    ارسال توسط :

    منِ دیگرِ ما

    «منِ دیگرِ ما» تلاش می‌کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت‌های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد.

    بعضی از جلدهای من دیگر ما

    این اثر، به قلم جذاب و دلنشین محسن عباسی ولدی نوشته شده است. تا کنون سیزده جلد این کتاب، با عناوین زیبا و جذابش، تقریبا اکثر دل مشغولی‌های والدین و مسائل پرکاربرد، روزمره و تازه تربیت فرزند را در بر می‌گیرد. عناوین هفت جلد اول این مجموعه عبارت است از:
    * جلد اول: جوجه های رنگی و بچه های فرنگی (مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز)
    * جلد دوم: خارهای گل شده و گل های خارشده (نقش محبت در تربیت فرزند)
    * جلد سوم: پرنده های در قفس و کودکی های نارس (نقش آزادی در تربیت کودک)
    * جلد چهارم: بازی های عسلی و عسل های بدلی (نقش بازی در تربیت کودک)
    * جلد پنجم: قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان (نقش تلویزیون در تربیت کودک)
    * جلد ششم: بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)
    * جلد هفتم: ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)

    جلد پنجم کتاب من دیگر ما

    جلد پنجم از کتاب شامل ۴ بخش است که عبارتند از:

    «برکه تربیت، وقتی از چشمه چشم پر می‌شود»

    «زندگی، وقتی گرفتار می‌شود در حصار این قاب جادویی»

    «راز تسلیم شدن در برابر قاب جادویی»

    «می‌خواهم حاکم این قاب باشم، نه رعیت آن».

    ضمیمه ادبی این کتاب نیز «چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!» نام دارد.

    درباره جلد پنجم کتاب من دیگر ما

    در بخش اول نویسنده به جایگاه نگاه در تربیت پرداخته است. تأمل در مطالب این بخش می‌تواند پنجره‌ای جدید به روی ما بگشاید تا از این رهگذر، نگاه متفکرانه‌تری نسبت به تلویزیون و آثار آن بر تربیت کودک و به طور کلی انسان داشته باشیم.
    در بخش دوم به سراغ آثار تلویزیونی شدن کودکان رفته است.
    بخش سوم هم موظف به پاسخ گویی به این پرسش است که «با وجود این همه مضرات قابل توجه، چرا خانواده‌های ما این اندازه تلویزیونی شده‌اند؟»

    دو رویکرد اصلی به بحث تربیت

    امروزه، دو رویکرد اصلی به بحث تربیت وجود دارد. رویکرد اول، محور اصلی مباحث را به پاسخ گویی به مشکلات روزمره تربیتی اختصاص می‌دهد. مدیریت مباحث در این رویکرد، به دست سؤالاتی است که مردم، درباره مسائل تربیتی می‌پرسند. رویکرد دوم، مباحث تربیتی را به صورت قاعده‌مند، مطرح می‌کند. این رویکرد، معتقد است: اگر والدین، قواعد تربیت فرزند را یاد بگیرند، بسیاری از مشکلات تربیتی با استفاده از همین قواعد، حل خواهد شد.

    اما، مجموعه «من دیگر ما» رویکرد سومی را در پیش گرفته است؛ رویکردی که آموزش قواعد تربیت را اصل می‌داند؛ اما با ذکر مثال‌ها و داستان‌واره‌های متعدد، تلاش می‌کند شیوه اجرای این قواعد را در مسائل تربیت روزمره، آموزش دهد.

    سبک و کم حجم

    کتاب‌های من دیگر ما کتاب‌هایی سبک و کم حجم هستند. تعداد صفحات هر جلد نیز بستگی به اهمیت موضوع آن جلد دارد که به طور میانگین هر جلد ۲۰۰ صفحه دارد. که به علت مهم بودن موضوع جلد پنجم (نقش تلویزیون در تربیت فرزند) این جلد در ۳۰۰ صفحه چاپ شده است. شما می‌توانید هر جلد از این مجموعه را تنها با اختصاص روزانه ۲ ساعت در طول یک هفته مطالعه کنید. و البته که تربیت فرزندمان بیش تر از این ارزش وقت گذاشتن دارد.

    کتاب کاربردی و جذاب

    همچنین این کتاب از کسالت آور بودن اکثر کتب تربیتی و تئوریک بودن آنها به دور است، زیرا در هر بخش پس از بیان موضوع و توضیح آن، داستان واره‌ای جهت ملموس کردن آن موضوع قرار دارد که موجب جذابیت کتاب شده است. در ضمن تصاویری هم به کتاب افزوده شده که به رساتر شدن مطالب کتاب کمک می‌کند.

    علاوه بر این به ضمیمه هر کدام از کتاب‌های این مجموعه، کتاب دیگری نوشته شده که در آن، همین مطالب با رویکردی ادبی آمده است. «چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی» نام ضمیمه ادبی این کتاب است. حال و هوایی که ضمیمه ادبی در وجودتان ایجاد می‌کند، سرمایه خوبی برای عمل کردن به مطالبی است که در این کتاب می‌خوانید.

    تایید متخصصین

    این کتاب توسط دکتر غلامرضا باهر (متخصص اطفال، از شاگردان دکتر قریب)

    دکتر سید جلال حسینی (بورد تخصصی مغز و اعصاب)

    دکتر شیرین معلمی (فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)

    دکتر محمد سرو دلیر (فوق تخصص الکتروفیزیولوژی و پیس میکر) با درج یادداشت‌هایی مورد توصیه قرار گرفته است.

    برشی از کتاب

    قاب سراب‌نشان و بیداریِ‌خواب‌نشان موضوع: نقش تلویزیون در تربیت فرزند آمد، بی آن که خبر دهد. خیلی قدرت‌طلب بود و خودخواه. این را وقتی فهمیدم که دیدم پیشانی خانه را از آنِ خود کرد تا همیشه چشم‌ها به سوی او باشد. هیچ کس از پُرحرفی‌اش به ستوه نیامد. چنان در دل‌ها جا گرفت که اگر ساکت می‌نشست و خاموش،‌ همه منتظرِ به سخن آمدنش بودند. نمی‌خواهم نامش را تلویزیون بگذارم.

    نام این قاب را قبلۀ ‌خانه می‌گذارم و می‌گویم:‌ از وقتی که آمده،‌ کودکم رو به سوی او نماز تربیتش را اقامه می‌کند. برای این که شرط انصاف را زیر پا نگذارم، باید بگویم قبلۀ‌ دل من هم مدّت‌هاست رو به سوی این قاب، چرخیده است. این کتاب ابتدا در بارۀ اثر نگاه در تربیت سخن می‌گوید. پس از آن به سراغ تبعات جسمی و تربیتی تلویزیونی شدن فرزندان می‌رود و در پایان راه‌کارهای مدیریت تلویزیدن در محیط خانواده را بررسی می‌کند.

    مطالب مرتبط:

    معرفی جلد اول کتاب من دیگر ما

    کتاب تربیت دینی کودک

    کتاب فرزندم، اینچنین باید بود

    جلد دوم من دیگر ما

    علل استفاده فرزندان از رسانه‌ها 

    آلبوم عکس                آرشیو فیلم              آرشیو صوت

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.