(۲۹ / ۱۱ / ۱۳۹۲ )
«ايران اسلامی با استعدادهای سرشار معنوی و مادی و ذخائر و منابع غنی و متنوع و زيرساختهای گسترده و مهمتر از همه، برخورداری از نيروی انسانی متعهد و كارآمد و دارای عزم راسخ برای پيشرفت، اگر از الگوی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی كه همان اقتصاد مقاومتی است، پيروی كند نه تنها بر همه مشكلات اقتصادی فائق میآيد و دشمن را كه با تحميل يك جنگ اقتصادی تمام عيار در برابر اين ملت بزرگ صفآرايی كرده، به شكست و عقبنشينی وا میدارد.
بلكه خواهد توانست در جهانی كه مخاطرات و بی اطمينانیهای ناشی از تحولات خارج از اختيار، مانند بحرانهای مالی، اقتصادی، سياسی و … در آن رو به افزايش است، با حفظ دستاوردهای كشور در زمينههای مختلف و تداوم پيشرفت و تحقق آرمانها و اصول قانون اساسی و سند چشمانداز بيست ساله، اقتصاد متكی به دانش و فناوری، عدالت بنيان، درونزا و برونگرا، پويا و پيشرو را محقق سازد و الگوئی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام را عينيت بخشد».
(۱۰ / ۰۵ / ۱۳۹۹)
«تحریم قطعا قابل علاج است اما علاجش عقبنشینی نیست. علاجش چیست؟
علاج تحریم فقط و فقط تکیه بر تواناییهای ملی است.
باید این تواناییها را هر چه داریم نگه داریم، دنبال کشف تواناییهای جدید باشیم -که قطعا هم تواناییهای ما زیاد است- و به آنها تکیه کنیم و آنها را احیا کنیم.
جوانهای خودمان را وارد میدان بکنیم و ارکان اقتصاد مقاومتی را -یعنی درونزایی و برونگرایی- [دنبال کنیم.]
ما، هم امکاناتی در درون داریم، هم امکانات بینالملل داریم.
ما، هم می توانیم در داخل تولید کنیم و امکانات فراوان گوناگونِ علمی، اقتصادی و غیره بجوشد از داخل، هم می توانیم در عرصۀ جهان، عرصۀ بینالملل [فعالیت کنیم.]
ما دوستان خوبی داریم، با این دوستان می توانیم کار کنیم. تلاش لازم دارد، مجاهدت لازم دارد.
در اقتصاد مقاومتی، درونزایی هم هست، برونگرایی هم هست و ما در هر دو مورد امکانات فراوانی داریم که می توانیم آنها را انجام بدهیم.
ظرفیتهایمان واقعا بیپایان است! هر چه پیش برویم ظرفیتهای جدیدی پیش میآید که البته باید با مدیریت جهادی اینها به دست بیاید؛ با تدبیر واقعی و با مدیریت جهادی اینها به دست میآید».
نظرات ارزشمند شما، ما را در بهبود کیفیت مطالب یاری خواهد کرد.